A'DAM Lookout Korting tickets tot 80%: Geldig juni & juli 2024 (2024)

Bied op actief tickets zoals bijvoorbeeld A'DAM Lookout

Meer info ⌵

Bied op A'DAM Lookout tickets, of andere actief kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Korting A'DAM Lookout tickets of ander actief?

Meer info ⌵

Zoek op A'DAM Lookout tickets, of andere actief kaarten.

PAK KORTING »

Korting A'DAM Lookout of ander actief arrangement? + extra korting mbv kortingscode

Meer info ⌵

Zoek op A'DAM Lookout of andere actief hotel arrangementen. Gebruik de kortingscode die je krijgt na gratis inschrijving voor de nieuwsbrief voor 5 euro extra korting op jouw bestelling.

PAK KORTING »

Korting A'DAM Lookout tickets of ander actief?

Meer info ⌵

Zoek op A'DAM Lookout tickets, of andere actief kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Bied op actief tickets zoals bijv. A'DAM Lookout. Ontdek Beschikbaarheid!

Meer info ⌵

Bied op A'DAM Lookout tickets, of andere actief kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Korting A'DAM Lookout tickets of ander actief?

Meer info ⌵

Zoek op A'DAM Lookout tickets, of andere actief kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Met korting naar A'DAM Lookout

Wat is A'DAM Lookout?

A'DAM Lookout is een observatiedek met een panoramisch uitzicht over Amsterdam. Geniet van een interactieve voorstelling over Amsterdam's geschiedenis, spot de beroemde grachten of schommel op 100 meter hoogte over de rand van de toren met Europa's hoogste schommel 'Over The Edge'!

A'DAM Lookout reviews

Op basis van 23 reviews.Klik op bovenstaande sterren om jouw A'DAM Lookout beoordeling achter te laten.

Korting op A'DAM Lookout tickets

Wil jij een bezoek brengen aan A'DAM Look out? Scoor nu kaarten via Uitmetkorting.nl. Op deze pagina staan van vele kortingsacties verzameld. A'DAM Look out biedt uitzicht op 100 meter hoogte en je hebt panoramisch zicht op de hele stad. Bezoek tevens de beroemde en Europa's hoogte schommel 'Over The Edge'. Niet alleen krijg je adembenemend uitzicht - je neemt ook een risico. Naast een sensationele schommelervaring is er genoeg te doen in de A'DAM Lookout. Er zijn ook sensationele andere bezigheden die je kunt doen. Denkend aan wat te eten op de Rooftop Bar én het Panorama Restaurant. Besparen op jouw entreeticket voor A'DAM Lookout betekent ook dat je meer kunt uitgeven aan het brede assortiment aan eten en drank op de 20e etage.

A'DAM Lookout Amsterdam

Ben je van plan om binnenkort een bezoekje te brengen aan Amsterdam? Bezoek dan ook zeker eens A’DAM LOOK OUT en ervaar een prachtig uitzicht over Amsterdam zoals dat nergens anders te zien is. Een meterslange lift brengt je naar het dak van de ADAM Toren. Hier worden als eerst foto’s gemaakt van jou en je vrienden/familie, zodat jullie naderhand een leuk aandenken hebben aan jullie bezoek. Ga op een net echte reling zitten en doe alsof je van de toren af valt, of bedenk iets anders geks! De foto’s kun je na je bezoek met een speciale code op de website bekijken en downloaden. Op het observatiedek heb je een panoramisch uitzicht over de haven, de stad, de grachten en het polderlandschap. Zorg dat je een zonnige, lichte dag uitkiest, zodat je zo veel mogelijk kan zien.

Mensen bezochten ook: Eventsbakery, Fun Valley Maastricht, Indoor Skydive Roosendaal, Indoor Skydiving Bottrop, Lovers Powerzone, Sportiom

Praktische informatie


Adres A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5
1031KS Amsterdam
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is A'DAM Lookout open? Kijk op de website van A'DAM Lookout voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

A'DAM Lookout informatie

Wil je zo lang mogelijk genieten van dit uitzicht? Neem dan een kijkje in het café, één verdieping onder het observatiedek. De grote ramen reiken vanaf de vloer tot aan het plafond en geven je het idee alsof je nog steeds op het observatiedek staat. Hier kun je terecht voor een heerlijk drankje, maar ook voor een borrel of (uitgebreid) diner. De obers maken ook ontzettend goede co*cktails! Houd je van wat meer actie? Neem dan plaats op Europa’s hoogste schommel, waar je 100 meter over de rand van de toren heen schommelt. Voel de adrenaline door je lichaam stromen terwijl je geniet van het uitzicht. Er is voor ieder wat wils! In de toren vind je ook een interactieve tentoonstelling over de geschiedenis en cultuur van Amsterdam, waar je meer achtergrondinformatie te weten komt over dat wat je kunt zien vanaf het observatiedek. Ben je ondertussen al nieuwsgierig geworden? A’DAM LOOKOUT is een mustsee als je naar Amsterdam gaat!

Drie letterlijke- en figuurlijke hoogtepunten aan A'dam Lookout

1. Rooftop bar- en restaurant
Verrukkelijk eten en drinken met uitzicht op de stad Amsterdam? Combineer het met jouw bezoek aan A'dam Lookout. Je verorberd jouw maaltijd op de 20e verdieping van A'dam Lookout, hier bevindt zich het Panorama restaurant. Kom langs voor een bite, snack, ontbijt, lunch óf diner. Neem de trap naar de 21e etage en wordt verrast door het assortiment aan dranken, van mocktails tot alcoholische versnaperingen (mocht je nog wat moed nodig hebben voor de schommel). Je bent namelijk beland in de Rooftop Bar van de toren!

2. Leef op de rand en stap op dé meest sensationele schommel van Europa
De befaamde attractie van A'dam Lookout is toch wel de schommel op het deck van de toren. Je zwiept over de rand van de toren (klein detail: op maarliefst 100 meter hoogte). Deze schommel is in ieder geval niet voor watjes. De stad ligt wel aan je voeten wanneer je op deze schommel zit. De schommel is niet weg te denken in de algehele ervaring van de A'dam Lookout. Durf jij het aan? Voor de 'Over The Edge' schommel koop je een aparte ticket. De tickets zijn online te koop. Scroll over deze pagina, wie weet helpt Uitmetkorting.nl een hand. Profiteer nu mee!

3. Combinatie tickets
Combineer A'dam Lookout met een rondvaart door de stad of de Heineken Experience; geniet de hele dag van de pracht en praal van Amsterdam. Bekijk de stad vanuit vele perspectieven. Bekijk de stad in vogelvlucht, vaar op de gracht en beleef de interactieve expositie in de A'dam Lookout.

Vaak gestelde vragen over A'DAM Lookout

1) Hoe kan ik A'DAM Lookout reserveren?

Je kunt jouw bezoek aan A'DAM Lookout reserveren door online een ticket te kopen. Bij het boeken van jouw ticket is het mogelijk om een datum te selecteren. Je ziet dan direct wanneer er nog tickets voor A'DAM Lookout beschikbaar zijn. Je ticket voor A'DAM Lookout koop je eenvoudig met korting via Uitmetkorting.nl.

2) Waar kan ik tickets kopen voor A'DAM Lookout?

Bij voorkeur koop je de tickets online. De prijzen van een kaartje voor A'DAM Lookout zijn vaak met korting te kopen via Uitmetkorting.nl. Wij zoeken dagelijks de beste korting of actie voor jou. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis A'DAM Lookout kaartje te scoren met een A'DAM Lookout prijsvraag of mogelijk is er ook een speciale A'DAM Lookout prijsvraag zodat je A'DAM Lookout tickets kunt winnen.

3) Hoe kan ik met korting naar A'DAM Lookout?

Er zijn nu 6 korting acties beschikbaar voor A'DAM Lookout. Je kunt hiermee mogelijk flink wat geld besparen op A'DAM Lookout tickets of kaarten. Wees er snel bij want het aantal A'DAM Lookout kortingskaartjes is beperkt beschikbaar. Check ook of er een A'DAM Lookout kortingscode beschikbaar is. Regelmatig zijn er dagje uit korting acties bij winkels zoals Blokker, Kruidvat, Etos, Hema, Jumbo, Dekamarkt en Albert Heijn (AH tweede kaartje gratis). Ook andere organisaties bieden soms goedkope A'DAM Lookout kaartjes met korting zoals ING, Scapino, Rabobank, ANWB, Airmiles, Groupon, Koopjedeal, Ticketveiling, Social Deal, Vakantieveilingen, Coca Cola, Postcodeloterij, Vriendenloterij, AD, Telegraaf, SBS6, Talpa en RTL zoals 2e gratis. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis A'DAM Lookout ticket te winnen met een A'DAM Lookout prijsvraag.

4) Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar A'DAM Lookout?

Voor de meeste attracties en uitjes mag je zelf consumpties meenemen. Het is vaak wel de regel dat je dit doet op daarvoor aangewezen picknick plaatsen binnen of buiten. Hoe dit specifiek voor A'DAM Lookout is vind je op de website van A'DAM Lookout.

5) Zijn huisdieren zoals honden en katten toegestaan in A'DAM Lookout?

Het beleid rondom huisdieren zoals een hond of kat is erg verschillend per attractie. In veel gevallen is dit niet toegestaan en soms is er een aparte opvang voor honden geregeld. Of je bij A'DAM Lookout jouw huisdier mag meenemen vind je op de website van A'DAM Lookout.

A'DAM Lookout Korting tickets tot 80%: Geldig juni & juli 2024 (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 6324

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.